Green fields of glory

Zoek het deurtje

Geschreven op 7 maart 2021

Omdat we de laatste tijd proberen projectmatig met de kinderen te kijken wat ze echt leuk vinden om te doen en hier dingen in willen aanbieden, komen de interesses van onze kids ook redelijk naar boven drijven nu.

Zo houdt Manuel (9 jaar) van alles wat met computers te maken heeft. Computerspelletjes natuurlijk, maar ook hoe een computer in elkaar zit.. welke programma's er bestaan en hoe die werken.. hoe je zelf programma's of spelletjes kunt programmeren... hoe je moet e-mailen, of bestanden wisselen tussen computers.

Toen onze vriendin Mieke (van wie ik deze prachtige website kreeg) een tijdje terug een paar dagen bij ons was, heeft ze Manuel aangeboden een eigen website met hem te maken. Eentje waar hij dan zelf later steeds weer dingen aan kan toevoegen. Dat was een schot in de roos... hij vond het een geweldig idee.

Zo gezegd, zo gedaan... samen hebben ze een start hiermee gemaakt en hij heeft uitleg gekregen hoe hij hier zelf verder mee kon. Zijn eigen idee was, dat de website gelinkt moest zijn aan mijn website... maar dat hij met een geheím deurtje beschikbaar moest zijn... en dat je ook weer terug moest kunnen naar mijn website. En dat is gelukt! Dus ik zou zeggen... veel zoek plezier. Haha. Als zijn website ook voor jouw ogen bestemd is, dan zul je het deurtje vást vinden.

En mocht je zijn website hebben gezien, vind hij het vast heel leuk als je via het contactformulier op mijn website aan hem laat weten wat je er van vond. De website is nog in aanbouw, maar hij vond hem nu ver genoeg, zodat ik het mocht delen ;).

Liefs,

Margriet

ps.... ik heb gemerkt dat op mijn telefoon het deurtje niet te vinden is. Tip: is mini klein... en kijk hélemaal onderaan de pagina!! 😉 😉

Categorie: | | |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands