Green fields of glory

Winkeltje van Joas is geopend :)

Geschreven op 3 februari 2021

Wat een lieve lieve lieve vriendin hebben wij. Mieke kwam 2 jaar geleden ons leven binnenlopen en ging zo recht ons hart binnen. Soms heb je dat met mensen, dat er meteen een klik is, die in een andere dimensie verbonden lijkt te worden. Via een andere vriendin, een echte verbinder, werden we op elkaars pad gebracht en bleek dat we raakvlakken hadden waardoor we toch steeds opnieuw het gesprek openen naar elkaar.

Mieke is een website maakster met prachtige dromen en plannen. Zo nam ze nog niet heel lang geleden de dappere sprong om zzp-er te worden... heeft ze vorig jaar en campertje gekocht.. en is ze het leven van reizen en werken in haar eigen 4-wieler aan het ontdekken... hoe gaaf als je dat durft en doet op 57 jarige leeftijd!

Hier kun je meer over Mieke en haar dromen en plannen lezen:
https://ikhelpjouonline.nl/doelen-en-dromen-voor-2021-aandacht-geven-aan-de-keuzes-die-mensen-vanuit-hun-hart-maken/

Deze website werd mij ook zomaar kado gegeven door haar. Ik mocht een proefpersoon zijn voor haar nieuwe manier van werken... en dat heb ik met grote dank aangenomen. Wat een kado! Een eigen blog, maar op deze manier ook nog eens écht een héle mooie! Dit is dus ook wat Mieke doet.. een websitepakket aanbieden, voor mensen zoals ik die wel beeldende ideeën hebben bij een eigen website, maar niet technisch genoeg zijn om dat zelf te kunnen maken. Ze biedt verschillende pakketten aan waarin je in meer of mindere mate zelf dingen kunt bepalen, aanpassen en veranderen. miekdesigns.nl is haar eigen website.

Maar nu wordt het verhaal nog mooier... ik heb niet alleen een website van Mieke gekregen... ze heeft nu ook een webshop voor Joas gemaakt.. zodat hij zijn zelfgemaakte spulletjes kan aanbieden! Hoe leuk is dat... hij is zo lekker bezig met allerlei maaksels.. en staat altijd open voor nog weer nieuwe en andere projecten. En het allerliefste zou hij ze kunnen verkopen. Mieke zag dat en bood hem dit online winkeltje aan.. hoe lief!!

Dus mocht je het leuk vinden.. kom even kijken in het winkeltje... er staan nu alleen nog maar twee vogelhuisjes in.. maar in de loop van de tijd zal dit ongetwijfeld meer gaan worden! Het is allemaal nog een uitprobeerseltje.. maar op die manier zal hij het moeten leren he 😉

Ook is er een grote kans van dat ik zelf ook spulletjes in het winkeltje zal gaan zetten in de toekomst. Ik denk aan tweedehands spulletjes die aan een volgend leven mogen beginnen.. of wie weet ook wel zelf maaksels... en ik ben ook nog een boek aan het schrijven. Wie weet komt die ooit af en komt hij hier te koop. Een gebrek aan ideeën is hier meestal niet het probleem.

Houd ons in de gaten als je op de hoogte wilt blijven, haha!

Liefs,

Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands