Green fields of glory

Reacties mogelijk !

Geschreven op 3 mei 2021

Een kort bericht van mijn kant... vanaf nu is het mogelijk om reacties achter te laten onder blogs! Ik heb hier lang over nagedacht, want ik ben bijvoorbeeld bewust van Facebook afgegaan en mis het 'op elkaar blijven reageren' wat daar kan ontstaan echt niet. We hoeven niet overal een mening over te hebben.

Toch merk ik, dat ik nu echt een bepaalde interactie mis op mijn eigen website. Ik hou er van om dingen met elkaar te delen en elkaar te inspireren en contacten te leggen die waardevol zijn. En dat doe ik nu van mijn kant uit... en ik kan zien dat er elke dag mensen op mijn website 'rondlopen'.. maar we kunnen geen makkelijk contact maken, en dat is eigenlijk jammer!

Dussss.. vanaf nu kun je, mocht je dat willen, onder de blogs een reactie achterlaten. Wie weet heb je zelf ook ideeën of herken je wat ik schrijf of wil je gewoon iets kwijt... Als je persoonlijk iets aan mij wilt laten weten, kun je het contactformulier invullen... maar als een ander mee mag lezen, dan kun je dus de reacties gebruiken. Welkom!!!!!

Samen is voor mij een toverwoord geworden. Samen maken we de wereld mooier.

Liefs,

Margriet

Categorie: |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 comments on “Reacties mogelijk !”

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands