Green fields of glory

Nieuwe website!

Geschreven op 19 december 2020

En zomaar was daar opeens een website voor mij. Hij werd mij gegeven door een lieve vriendin, waar ik later gráág meer over vertel. Een plekje voor mij alleen op het wereld wijde web. Het voelt als een heerlijk cadeau... en precies op een fijne tijd.

Eerder zat ik op Facebook en ook daar deelde ik regelmatig over de dingen van mijn leven. Voor mij is het leven een groot avontuur vol met prachtige ervaringen, maar soms (regelmatig) ook moeilijke en diepe stukken waar ik doorheen ga. Het is een avontuur van steeds meer mezelf leren kennen zoals ik werkelijk ben... en van de ene verbazing in de andere vallen daarover.

Hoewel ik erg genoten heb van de verbindende en opbouwende contacten die ik op Facebook had, werd het de laatste tijd steeds grimmiger. Ik besefte dat mijn tijd daar voorbij was en ik ben daar dan ook met een stille trom vertrokken. De tijd die daarmee vrij kwam (want ongemerkt wordt 'even Facebook checken' altijd langer dan gepland) richtte ik mijn leven op het hier en nu... mijn gezin... het huishouden... de tuin. Saai, dacht ik eerst. Maar niets is minder waar!!!

Misschien herken je het wel... maar als ik werkelijk met aandacht de dingen ga doen, dan lijkt alles wel een avontuur. En zoals dat dan werkt bij mij.... dan krijg ik meteen ook allerlei nieuwe inzichten en sta ik te springen om dit met anderen te delen. ...en dat ging haast niet meer! Daarom MEGA blij en dankbaar voor deze mogelijkheid... om gewoon weer te kunnen delen van onze bezigheden en de inspiratie die daarbij komt kijken. Gewoon om te kunnen delen... en zo vermenigvuldigen. Want echt, wat ik keer op keer ervaar... wat je deelt... wordt alleen maar meer en meer en meer.

Liefs,

Margriet

Categorie: |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands