Green fields of glory

Nieuwe website Joas

Geschreven op 22 januari 2022

Jawel, Joas zijn houtverkoop is een stapje geupgrade. Waar hij eerder op mijn website hier een webshopje had, heeft hij nu van Mieke maar liefst een EIGEN website gekregen. Hij kreeg deze voor zijn verjaardag afgelopen jaar en heeft er in stapjes aan gewerkt om hem netjes te krijgen zoals hij graag wilde.

En nu mag ik hem dan echt van hem presenteren....

Hou je vast, daar komt ie:


www.joasgroeneveld.nl


En wat ik echt opnieuw weer zo leuk vind en trots op ben... hij doet het allemaal verder zelf. Mieke heeft hem een uitleg gegeven en nu bedenkt hij zelf de kleuren, zoekt het plaatje erbij, maakt de foto's van zijn producten... leert hoe hij de achtergrond van die plaatjes weg kan krijgen.. zet de juiste achtergrondkleur er weer bij... maakt zelf een nieuwe pagina aan om een portfolio aan te maken... etc etc etc. Echt wauw!

Hier een preview:

Momenteel is hij plannen aan het maken voor boekensteunen en vogelvoederbakjes met een dakje erop. Het is nog even afwachten of deze plannen ook zover door de keuring gaan komen dat hij ze uit gaat voeren... maar de radartjes in zijn hoofd zijn weer in volle gang.

Vraag gerust naar de mogelijkheden als je ook een hout-plannetje in je hoofd hebt wat je door hem zou willen laten maken 😉


Liefs,

Margriet

Categorie: | | |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

One comment on “Nieuwe website Joas”

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands