Green fields of glory

Nieuw jaar, nieuwe wegen

Geschreven op 31 december 2020

We hebben een bewogen jaar achter de rug. Een jaar waarin we tegen allerlei beperkingen op zijn gelopen, in allerlei vormen. Maar, behalve dat dit ontzettend naar kan voelen en je soms zelfs tot wanhoop kan drijven... wist je dat beperkingen de creativiteit vergroten? Als ik terugkijk op 2020, dan kan ik zeggen dat dit ook is wat ik gemerkt heb. Wat hebben we een groeispurt gemaakt als het gaat over internetgebruik.. beeldbellen...nadenken over wat we belangrijk vinden en hier keuzes in maken... nieuwe wegen vinden als de oude niet meer gaan.

Voor mijzelf gesproken; ik ben véél gemakkelijker geworden voor de camera.. ik ben audio bestanden gaan maken en delen.. ik ben gestopt met Facebook.. ik ben begonnen met deze website.. er is een enorme creativiteit losgebarsten in mij en ons gezin... en ik merk dat ik veel en veel zekerder ben geworden in wie ik ben en waar mijn grenzen liggen. We worden erg heen en weer geschud.. en ik merk dat ik klaar ben met dat geschud. Ik mag ik zijn, en mag mijn eigen hart volgen.

Voor alle lezers... ik wens jullie met mijn hele hart een 2021 vol groei en bloei toe... wat er ook gebeuren zal; je innerlijke groei is iets waar je vrij in bent en zult blijven. Je bent mooi zoals je bent en je bent het waard om tijd voor uit te trekken!

Ode aan degene die dit filmpje heeft gemaakt. Ik kreeg het doorgestuurd van een lieve buurvrouw en deel hem bij deze weer met jullie. Voor mij staat hij precies symbool voor 2020/2021. Oude dingen gaan voorbij... nieuwe dingen zijn gekomen.. nieuwe wegen, nieuwe kansen op groei en bloei!

Liefs,

Margriet

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands