Green fields of glory

Mini tuinfair komend weekend!

Geschreven op 19 juli 2021

En zomaar opeens was daar het idee om een open tuin en kas-moment te creeëren... met kraampjes erbij voor de gezelligheid. Sinds ik wist dat we een kraampje zouden gaan maken aan de straat, ben ik al spulletjes aan het verzamelen gegaan. Maar nu het kraampje er werkelijk is, heb ik veel meer spullen dan dat daar in passen. Haha. Verder is het kraampje wel door mensen gespot, maar er is nog weinig omloop van spulletjes, wat eigenlijk jammer is.

Ook had ik eerder al met het idee gespeeld om iets te doen met open tuin middagen. Gewoon om samen ervaringen te delen.. om elkaar te ontmoeten.. om opbrengst te kunnen delen. Niet omdat wij weten hoe het moet... eigenlijk rommelen wij maar wat aan... en dat doen we al jaren. Maar toch merk je, dat als je jarenlang aanrommelt.. je toch met bepaalde dingen ervaring begint te krijgen die je zou kunnen delen.. en je met vragen zit, waar je graag met een ander over zou praten.

Wat ik echt super leuk vind, is dat er een aantal goede kennissen mee wilden doen met de kraampjesverkoop. Anke, een fijne buurtgenoot hier, droogt haar eigen kruiden en verwerkt dit tot verschillende producten. Zij komt ook met haar producten zaterdag (www.ankegrunefeld.nl)... en zo wilde ook Hennie, één van degenen met wie ik samen biologische producten bestel elke week, wel met haar prachtige keramiek mee doen. Echt heel leuk! En er zullen ook producten van haar dochter Ilva te koop zijn (misschien is Ilva er zelf ook bij, ligt aan het slaappatroon van haar zoontje 😉 ) Zij maakt onder andere zelf sieraden, die ze met beton in giet (https://www.etsy.com/shop/betonnensieraden).

En zo wordt het al een gezellig boeltje verwacht ik zo... onze kinderen gaan ook spulletjes verkopen... we zijn al lekker samen aan het voorbereiden geweest. Mocht je in de buurt zijn/wonen en het ook leuk vinden.. hier onder is de uitnodiging!

Ik zal zeker nog laten weten hoe het is geweest!

Liefs,

Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments on “Mini tuinfair komend weekend!”

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands