Green fields of glory

Greenfields winkeltje

Geschreven op 16 maart 2021

Naast Joas zijn webshopje.. heb ik nu zelf ook een www-winkeltje! Zomaar, voor het leuk. Mijn bedoeling is om daar wat mooie 2e hands spulletjes in te zetten die ik ook weer ergens gevonden heb... en op zich nog gebruik of van geniet, maar die ook wel weer door mogen als iemand ze zou willen. En dan zoek ik weer nieuwe op 🙂

Op die manier kan ik mijn spulletjes eens wat variëren, krijg ik geen overload aan spullen in huis.. en wordt iemand anders er ook weer blij van! En het is toch ook gewoon onwijs gezellig... een winkeltje met tweedehands boerenkeuterige spulletjes? Net of ik een kraampje heb staan, maar dan online te bekijken.

Ik weet nog niet precies hoe het betalen gaat werken, dat is even uitproberen. Verzendkosten staan er nu nog niet bij geschreven, dus als het verzonden moet worden, is het het handigste om even een berichtje te sturen via het contactformulier om dit verder af te kunnen handelen.

Op dit moment staan er twee over kneuterige Delfts blauwe wandborden in mn winkeltje.. en krijg er haast spijt van als ik ze weer in mijn handen heb. Haha. Maar mocht er iemand voor zijn, is het ook goed.. en ga ik weer iets nieuws moois zoeken. Ik heb ze los van elkaar een keer gevonden op één van de vele rommelmarkten hier in de buurt.

Binnenkort komen er vast nog meer spulletjes bij, maar het gaat allemaal in kleine stapjes hier.. zo blijft het allemaal behapbaar en leuk! Als je het leuk vind om in mn winkeltje te kijken, kun je bovenaan de pagina bij het menu op 'Greenfields winkeltje' klikken.

Oja, en het zijn exclusieve producten, hihi. Ik zet deze niet op marktplaats, maar echt alleen hier, voor de lezers van de blog. Geen zin om iets te kopen, dan is het soms nog steeds leuk om er even online door te kunnen 'struunen'.. net als op een rommelmarkt.

Veel struunplezier!

Liefs,

Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands