Green fields of glory

#FreeHuigPlug

Geschreven op 24 november 2021

Even een ander bericht tussen mijn onderwijs en homestead verhalen door. Er is iets wat mij aan het hart gaat. Er is een man in Nederland die opkomt voor onrecht... die zelf veel onrecht gezien heeft en hem is aangedaan. Huig Plug. Hij werkte bij Justitie, oa in gevangenissen.. en kwam achter een grote doofpot. Er zijn in 2020 oa twee valse rapporten over zijn werkplek gepubliceerd, om dingen te verdoezelen. Hij is klokkenluider hierover en stond tot voor kort bijna elke dag op de binnenhof zijn verhaal te verkondigen, om alle onrecht maar naar buiten te brengen. Gewoon een sympathieke positieve man, maar die zijn leven in de strijd gooit om eerlijkheid boven macht te zetten.

Als je wilt weten waar hij allemaal voor strijd, kun je zijn account opzoeken of Jolanda Vlaskamp, die nu namens hem dingen naar buiten brengt.

Hij is namelijk opgepakt. Hij zit al een week of twee in de gevangenis waar het juist allemaal om begon. Hij brengt zaken naar boven als kindermisbruik, pedofilie, misstanden bij jeugdzorg, ouders die hun kinderen kwijtraken om zeer foute redenen, etc etc etc. Dingen die ons allemaal aan het hart gaan.

Wat mij aan het hart gaat... is dat hij nu opgepakt is. Mijn hart gaat al een tijdje uit naar deze man, en nu des te meer. Waar zijn wij Nederland... dat dit kan gebeuren? In de gevangenis dachten de andere gevangenen eerst dat hij zelf een pedofiel was, om de spandoeken met 'tegen pedofilie' die buiten de gevangenis te zien waren. Ze benaderden hem vijandig. Nu ze inmiddels gehoord hebben wat hij doet en deed.. krijgt hij steeds een duimpje omhoog van zijn mede gevangenen.

Er is zoveel wat we nog niet weten. Ik kan me er niet eens lang in verdiepen, want direct overspoeld mij een verdriet waar ik niet goed mee om kan gaan. Er is zoveel gaande mensen, en er zijn prachtige wezens nu aan het opstaan om hier mee naar buiten te komen.

Onze wereld kan alleen maar lichter worden, als de duisternis naar boven komt. En dat is nu aan het gebeuren, meer dan ooit.

Vandaag om 16:00 is er opnieuw een rechtszaak voor Huig Plug. Hij is inmiddels 23 uur per dag in de isoleercel, terwijl het enige wat hij doet, is zijn verhaal vertellen. Hij is niet vijandig, maar zeer vriendelijk.

Ik heb niet eerder dit soort dingen gedeeld, maar dit gaat me aan het hart. Ik zie en getuig... en kan niet zwijgen. Ik zal vandaag mediteren/bidden voor Huig Plug en alle mensen die opkomen voor een lichtere betere wereld.

Het gaat me aan het hart, omdat ik hetzelfde voel als deze man. Het onrecht. Hij staat daar. Ik sta op mijn eigen plek in mijn eigen rol. Maar ik had hem kunnen zijn. Ik zou in de gevangenis kunnen zitten, want ik ben het met hem eens.

Er is een kanteling in deze tijd, waarbij ik dankbaar ben dat ik onderdeel van mag zijn. Het is niet makkelijk...soms moeten we er zelfs voor door behoorlijke vuren... maar zó nodig!!!

Eeuwen lang hebben we vertrouwd op mensen... hebben we gezag aanvaard van mensen boven ons. Nu komen we in de tijd dat we allemaal het gezag van God in ons leven mogen aanvaarden. Rechtstreeks. Hij is ons Licht, ons Leven, onze Liefde en onze Voorziening. Hij zal ons leiden, ons compleet maken en ons een verbinding met elkaar brengen.

Dat alles IS er zelfs al... als je je daar voor open stelt... en het zal steeds zichtbaarder worden, omdat meer en meer mensen dit besef krijgen en aan deze verbinding deel gaan nemen.

Open je hart... en laat omhoog komen wat er dan komt. Alle onrecht, verdriet, frustratie, boosheid, onmacht en misstanden mogen eruit. Het is genoeg geweest. We mogen ons gaan laten vullen met de oneindige liefde die beschikbaar is vanuit het universum. Alles is ontworpen om ons te vullen met die liefde.

Geniet. Laat je vullen. Omarm het leven. En kom op voor hen die hier aan bijdragen.


Liefs,

Margriet

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments on “#FreeHuigPlug”

  1. Dank je Jess, ik moest iets met dit gegeven doen. Heb inmiddels gehoord dat hij totaal 4 weken cel krijgt en ze hem dan weer vrij laten.

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands