Green fields of glory

Flessenboom!

Geschreven op 1 januari 2022

Nou ja zeg. Ik rond net mijn vorige blog af over nieuwe intenties zetten… en dan loslaten. Ik gaf hierbij het voorbeeld van het wonderlijke proces van zaaien.. en dan afwachten tot er iets boven komt.

Vorig jaar ontving ik van een lieve kennis zaadjes van een flessenboom. Ze had deze uit het buitenland ooit meegenomen. En toen ze begreep dat ik erg blij kan worden van het zaaien en afwachten of iets gaat groeien, stuurde ze me deze dus op.

Ik had ze op allerlei plaatsen in verschillende soorten potjes neergezet. Om te zien wat de beste plek zou zijn. En heel eerlijk, het deel wat in de kas staat, ben ik afgelopen maanden vergeten.. dus ik kan nog eens gaan kijken, maar die zullen het te droog gehad hebben verwacht ik. Degene buiten laten ook niets zien… maar degenen binnen… afgelopen week kwamen er zomaar opeens, na máánden geen beweging (geen ZICHTBARE!! 😉) opeens twee scheuten boven bij het plastic potje wat ik binnen had staan. Ik had ook een terracotta potje binnen staan.. en ik dacht echt dat deze tevergeefs zou zijn.. terracottapotjes zorgen voor sneller uitgedroogde grond.

Maar direct na het schrijven van deze blog loop ik langs dit potje en kijk eens!!!! Een pracht van een scheut is opgekomen!!!!

Haha. Daar kan ik zó blij van worden hè… niet alleen om deze scheut, die ik werkelijk adembenemend mooi vind (tik van mij)… maar ook om die synchroniciteit… gewoon die bevestiging van ‘ja hoor meisje, je zit goed… het leven is écht een wonder als je je eraan durft overgeven. Wacht maar wat er allemaal gaat groeien en bloeien van jouw verlangens!’


En dan kan mijn dag al niet meer stuk.

Simpel geluk hè?

🍀

Liefs,

Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
nl_NLNederlands