Green fields of glory

Joas's shop is open :)

Written on 3 February 2021

What a dear dear dear friend we have. Mieke walked into our lives 2 years ago and went straight into our hearts. Sometimes you have that with people, that there is an immediate connection, that seems to be made in another dimension. Another friend of me, a real connector, introduced us to each other and it turned out that we had a lot of common ground, so every time we open up the conversation to each other again and again.

Mieke is a website maker with wonderful dreams and plans. Not very long ago she took the brave leap to become self-employed... last year she bought a camper... and she is discovering the life of traveling and working in her own 4-wheeler... how cool if you dare and do that at the age of 57!

Here you can read more about Mieke and her dreams and plans:
https://ikhelpjouonline.nl/doelen-en-dromen-voor-2021-aandacht-geven-aan-de-keuzes-die-mensen-vanuit-hun-hart-maken/

Deze website werd mij ook zomaar kado gegeven door haar. Ik mocht een proefpersoon zijn voor haar nieuwe manier van werken... en dat heb ik met grote dank aangenomen. Wat een kado! Een eigen blog, maar op deze manier ook nog eens écht een héle mooie! Dit is dus ook wat Mieke doet.. een websitepakket aanbieden, voor mensen zoals ik die wel beeldende ideeën hebben bij een eigen website, maar niet technisch genoeg zijn om dat zelf te kunnen maken. Ze biedt verschillende pakketten aan waarin je in meer of mindere mate zelf dingen kunt bepalen, aanpassen en veranderen. miekdesigns.nl is haar eigen website.

Maar nu wordt het verhaal nog mooier... ik heb niet alleen een website van Mieke gekregen... ze heeft nu ook een webshop voor Joas gemaakt.. zodat hij zijn zelfgemaakte spulletjes kan aanbieden! Hoe leuk is dat... hij is zo lekker bezig met allerlei maaksels.. en staat altijd open voor nog weer nieuwe en andere projecten. En het allerliefste zou hij ze kunnen verkopen. Mieke zag dat en bood hem dit online winkeltje aan.. hoe lief!!

Dus mocht je het leuk vinden.. kom even kijken in het winkeltje... er staan nu alleen nog maar twee vogelhuisjes in.. maar in de loop van de tijd zal dit ongetwijfeld meer gaan worden! Het is allemaal nog een uitprobeerseltje.. maar op die manier zal hij het moeten leren he 😉

Ook is er een grote kans van dat ik zelf ook spulletjes in het winkeltje zal gaan zetten in de toekomst. Ik denk aan tweedehands spulletjes die aan een volgend leven mogen beginnen.. of wie weet ook wel zelf maaksels... en ik ben ook nog een boek aan het schrijven. Wie weet komt die ooit af en komt hij hier te koop. Een gebrek aan ideeën is hier meestal niet het probleem.

Houd ons in de gaten als je op de hoogte wilt blijven, haha!

Love,

Margriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
en_USEnglish