Green fields of glory

Nieuwe producten in het winkeltje :)

Written on 4 May 2021

Zo duurt het weken voor je een nieuwe blog schrijft, en zo blijven ze uit mijn vingers komen. Het is vakantie zeker 🙂

Ik vond het leuk om te laten weten dat ik een paar nieuwe producten in het winkeltje heb gezet. Verschillende producten die ik in mijn winkeltje zet, zullen een eigen verhaal hebben. Dit kun je lezen wanneer je op het product klikt.

https://greenfieldsofglory.com/product-categorie/greenfields-winkeltje/

Binnenkort komt er ook een tastbaar winkeltje/kraampje weer hier aan de straat. De bovenkant van onze verbouwde buffetkast heeft Hendrik aan de achterkant van het kippenhok geschroefd. Ik ben hem aan het schilderen, maar door de regen kon ik even niet verder... dus er hangt nu tijdelijk een zeil overheen, totdat ik zover ben...

Het is mijn bedoeling om er tweedehands spulletjes in de zetten zoals boeken, spelletjes, misschien ook wel de spulletjes die ik hier in het webshopje neerzet... maar ook bijvoorbeeld aardbeienplantjes, zaadjes, groenten die we over hebben... eieren... we zien wel wat er allemaal over is!

Hier een preview:

Wordt weer vervolgd!

Love,

Margriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “Nieuwe producten in het winkeltje :)”

  1. Ah leuk, en dank je! Was een kleur die nog in de schuur lag.. maar vind het zelf ook leuk staan. Ik hoop dat het snel wat droger wordt, zodat ik hem af kan maken.

Related posts

Copyright © 2021 Green fields of glory
entercrossmenu
en_USEnglish